Einfo@beleefcastricum.nl

Boerencamping De Kei

Op de grens van Limmen, Castricum en Uitgeest ligt de knusse boerencamping van de familie Res. Hier kampeert u midden tussen het bedrijvige boerenleven. Koeien melken, kalfjes de fles geven of bollen helpen pellen, op deze minicamping kan het allemaal. Ervaar dus ook eens het plattelandsleven en kampeer bij de boer.

De camping ligt in een prachtige omgeving. De duinen, het strand, het Uitgeester- en Alkmaardermeer bevinden zich allemaal op fietsafstand. Bovendien lopen prachtige wandel-, fiets en kanoroutes langs deze minicamping. Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u heerlijk een boekje lezen op de camping of aan het strand.

Draai mee in het boerenleven

Op camping De Kei ervaart u het echte boerenleven. Zo kunt u ’s ochtends vroeg of aan het einde van de middag koeien helpen melken. En met een beetje geluk bent u getuige van de geboorte van een kalfje. Veel kampeerders zagen al zo’n klein beestje ter wereld komen of hielpen zelfs mee bij de geboorte. In het voorjaar staan de bloemenvelden in bloei. En in de zomer kunt u zo in de schuur aanschuiven bij het bollenpellen. Bovendien vertelt de familie Res u maar al te graag alles over het boerderijleven.

Natuurlijk is er op de camping ook aan de kinderen gedacht. Naast het melken van de koeien en de fles geven aan de kalfjes, mogen zij mee voor een ritje op de tractor of kunnen ze knuffelen met de honden, katten en konijnen op de boerderij. Bovendien kunnen ze pingpongen in de schuur of rondrijden met de skelter. Kortom, deze minicamping bevat alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie met het gezin.

Verblijven op de camping

De kampeerweide van De Kei biedt ruimte voor vijftien grote tenten of caravans. Of u nu even lekker bij wilt komen, of juist met de (klein)kinderen op stap bent, op deze camping vindt u precies wat u zoekt. Met goede sanitaire voorzieningen, een wasmachine, een gezellige kantine en elektriciteit en draadloos internet bij elke standplaats, zult u tijdens uw vakantie bij de boer niets tekort komen. Kijk voor meer informatie op onze website www.boerencampingdekei.nl

Graag tot ziens op boerencamping De Kei!

Voor meer informatie klik hier

Boerencamping De Kei

Provincialeweg 1
1902 LA Castricum
T. 0251-659628